Feromon parfüm nőknek
Feromon parfüm főoldal
Hogyan működik a feromon parfümTudományos bizonyíték a feromon parfümreFeromon véleményekFeromon kérdésekNői feromon parfüm rendelésFeromon akció
Feromon nőknek

Tudományos bizonyíték a csábító erőre.

A nő és férfi közti rejtélyes vonzerő... mi is ez? Mitől vonzódik a férfi egy adott nőhöz, és nem egy másikhoz? Még inkább... mitől nem tud neki egyáltalán ellenállni?

Most, hogy megvan rá a tudományos bizonyíték, már tudjuk: Ez az egész a hormonális kémiának és nemi biológiának a keveredéséből adódik.

Női feromon parfüm nőknek - bizonyítékA tudósok már régebben felismerték, hogy bizonyos hormonok - melyeket feromonnak neveztek el - erőteljes vonzódást idéznek elő az állatoknál (például a lótenyésztők már évtizedek óta úgy vesznek spermát a tenyészlótól a mesterséges megtermékenyítéshez, hogy tüzelő kancákkal "izgatják fel" előtte. A tenyészlónak még csak látnia sem kell őket, érintkeznie sem kell velük, elegendő, ha annyira közel vannak hozzá, hogy megérezze őket, és reagálni tudjon a feromonjaikra!

A tudósok - érthető módon - tudni akarták, az embereknél is alkalmazható-e ez a módszer. Tanulmányozni kezdték hát a feromonok szerepét az emberi szexuális vonzódás és párzás terén, valamint a szaglás szerepét ezen dolgokban.

Mostanra megdönthetetlenül bebizonyosodott:
Az emberek is termelnek feromonokat, és reagálnak is rájuk! A nők által termelt feromonok befolyásolják a férfiak párválasztását, és a közösüléshez való vágyát.

Gondolkodjunk csak el ezen egy pillanatra:

Egy hihetetlen hatalom, ami elcsábítja a férfit, és élettanilag kényszeríti a testét a reagálásra!

IGAZÁN bevadítja, és rádkattantja a férfiakat!
Nagyon erőteljes egy anyag!

És ez nem csak egy "érdekes jelenség", ami bizonyításra talált. Az alapos laboratóriumi kutatásoknak köszönhetően ezeket a feromonokat pontosan azonosították, elszigetelték és leválasztották a leglényegesebb, leghatásosabb alkotóelemeikké.

És ezek pontosan azok a hatóanyagok azok, melyekből a Feromon parfüm is készül... Azok a lényeges hormonok, melyek a TE életedet is örökre meg fogják változtatni!

Legyünk őszinték: Ez annyira erőteljes és hatásos, hogy az már tisztességtelen. De hát... kit érdekel?
Most már tudod, mitől működik a Feromon parfüm olyan hatásosan. Valódi, emberi nemi hormonok, melyek szexuális vágyat ébresztenek a férfiakban.

Most biztosan azon tűnődsz, vajon mindez tényleg igaz-e.
Nos, a feromonok viselkedésünkre gyakorolt hatásai a legnagyobb amerikai és angol orvosi és tudományos szaklapokban is publikálva vannak. Néhány példa:

feromon bulletNature magazin - A Chicagói egyetem feromon kutatási eredményei (University of Chicago Pheromone Research Findings - Nature)
feromon bulletMicroscopy-UK és Micscape magazin - Vegyületek, melyek izgalmi állapotot okoznak (Chemicals That Cause Excitement - Microscopy-UK and Micscape Magazine)
feromon bulletThe Scientist - Mi is a nemiség tudománya? (The Science Of Sex: What is it? - The Scientist)
feromon bulletHoward Hughes orvosi intézet - Feromonok és az emlősök (Pheromones and Mammals - Report from the Howard Hughes Medical Institute)
feromon bulletA Simon Fraser egyetem bemutatója - Az emberi feromonokról és a viselkedés neuroendokrinológiájáról (Human Pheromones and the Neuroendocrinology of Behaviour - Presentation to International Society for Human Ethology, Simon Fraser University)

És még sok más helyen...

Feromon - valóban működik!A San Franciscoi Egyetem két tudósa, Norma McCoy és Lisa Pitino egy különleges kísérletet folytattak az emberi feromonok kutatásával kapcsolatban:
Meg akarták vizsgálni, vajon a feromonok tényleg pozitív visszajelzést stimulálnak-e az ellenkező nemnél. 36 nő vett részt a kutatásban, tesztelve a vegyületet.
18 nőnek feromon tartalmú dezodort adtak, hogy minden nap azzal fújják be magukat, a másik 18-nak pedig sima, mezei dezodort, és megkérték őket, hogy dukumentálják, mit tapasztalnak.

Az eredmény bámulatos volt: A feromon tartalmú dezodort használó nők sokkal több figyelmet, kedvességet és közeledést tapasztaltak a férfiak részéről, mint annak előtte. Továbbá a feromon parfümöt használó nők többet randiztak, és többször éltek nemi életet is párjukkal, mint a normál dezodort használó társaik.
Az eredmények tükrében a kutatók is arra a következtetésre jutottak, hogy az emberi feromonok pontosan kimutatható növekedést eredményeztek, tehát tényleg jelentősen befolyásolják a férfiakat a nőkhöz való vonzódásban.

Eme ellenállhatatlan vonzóerő kiváltó hormonjával igencsak alaposan foglalkozott a legtöbb neves külföldi újság és hírcsatorna is:

feromon bulletWashington Post - Study Confirms Pheromones' Secret Signals Among Humans
feromon bulletNew York Times - Signs of Elusive Pheromones in Humans
feromon bulletTime Magazine - Sexes: The Hidden Power of Body Odors
feromon bulletCNN - Study finds Proof that Humans React to Pheromones
feromon bulletNBC - Dateline
feromon bulletABC News - Sex and the Power of Smell
feromon bulletCNN - Pheromones: Potential participants in your Sex Life

Rendeld meg a feromon parfümöt most!Következő oldal

Tovább a következő oldalra: A vásárlók véleményei


Feromon parfüm nőknek
FŐOLDAL | HOGYAN MŰKÖDIK? | TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉK
VEVŐVÉLEMÉNYEK | GYAKORI KÉRDÉSEK | RENDELÉS
Feromon parfüm nőknek
Működő feromon
Copyright © 2005-2023, www.FeromonParfum.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: info@feromonparfum.hu


Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)