Feromon parfüm nőknek
Feromon parfüm főoldal
Hogyan működik a feromon parfümTudományos bizonyíték a feromon parfümreFeromon véleményekFeromon kérdésekNői feromon parfüm rendelésFeromon akció
Feromon nőknek

ÁSZF - Jogi nyilatkozat

A jelen honlapon található anyagokat kizárólag a FeromonParfum.hu engedélyével lehet módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

Biztonság
A FeromonParfum.hu elkötelezett az ügyfelek információinak védelme iránt. A jogosulatlan hozzáférés és nyilvánosságra hozatal elkerülése, az adatok pontosságának biztosítása és a legmegfelelőbb adatfelhasználás érdekében a megfelelő fizikai, elektronikus és műszaki módszerekkel őrizzük és biztosítjuk az online módon gyűjtött információt.

Üzemeltetés
A FeromonParfum.hu igyekszik szolgáltatását napi 24 órában rendelkezésre bocsátani, de a Felhasználó tudomásul veszi, hogy a folyamatos üzemeletetés kivételes esetekben a FeromonParfum.hu előzetes tudta és szándéka ellenére is megszakadhat.

A Felhasználónak tudomása van arról, hogy az Interneten az adattovábbítás illetve annak sebessége számos tényező függvénye. A FeromonParfum.hu mindent megtesz a gyors adatcsere érdekében, de nem vállal garanciát az információ késéséért, vagy esetleges elvesztéséért.

Adatvédelmi nyilatkozat
A FeromonParfum.hu elkötelezett az ügyfelek bizalmas és személyes információinak tiszteletben tartása és megőrzése iránt. A FeromonParfum.hu, mint adatkezelő, a személyes adatok védelméről szóló törvények előírásait maradéktalanul betartva fogja a Felhasználók adataidat kezelni és nyilván tartani. További információ: adatvédelmi tájékoztató

A FeromonParfum.hu oldalon található tartalmakat a FeromonParfum.hu saját csapata írja, készíti, nyilvános weboldalakról, vagy az info@feromonparfum.hu e-mail címre az olvasók által beküldött anyagokból nyeri. Nincs tudomásunk róla, hogy bármely anyag közzététele jogsértő lenne, de természetesen ha ez esetleg fennállna, kérésre a kérdéses tartalmat azonnal megszüntetjük.
A FeromonParfum.hu semmilyen felelősséget nem vállal a honlap használatából eredő közvetett vagy közvetlen, anyagi vagy erkölcsi károkért. Felhasználó hozzájárul, hogy adatait a FeromonParfum.hu harmadik félnek kiadhassa.
A FeromonParfum.hu weboldal nem folytat semmiféle kereskedelmi tevékenységet. Célja csupán ingyenes információk nyújtása más cégek termékeiről, szolgáltatásairól, illetve az adott cégektől való megrendelések egyszerüsítése. A FeromonParfum.hu természetesen nem vállal, és nem is tud felelősséget vállalni a hirdetett cégek termékeiért, és szolgáltatásaiért.
A feromon parfüm forgalmazója: Webshop logisztika Kft (1133 Budapest, Kárpát utca 37.) A feromon parfümmel kapcsolatos oldalak az ő reklámfelületük.

A FeromonParfum.hu weboldal olyan tartalmat és információkat tartalmaz, amelyek megtekintése 18 évnél fiatalabbak számára nem ajánlott, ezért a weboldal látogatása csak 18 évnél idősebbek számára megengedett.

Adatok felhasználásának felfüggesztése:
Felhasználó kérheti, hogy személyes adatait a FeromonParfum.hu többé ne használja, számára ne küldjön több e-mail üzenetet. A FeromonParfum.hu ilyen esetekben lehetőségei szerint azonnal eljár, és Felhasználó irányába megszüntet minden további kapcsolatfelvételt.

A FeromonParfum.hu fenntartja a jogot, hogy szabályzatát bármikor megváltoztassa.
A honlap látogatásával Felhasználó elfogadja a jelen szabályzatban foglaltakat.


Feromon parfüm nőknek
FŐOLDAL | HOGYAN MŰKÖDIK? | TUDOMÁNYOS BIZONYÍTÉK
VEVŐVÉLEMÉNYEK | GYAKORI KÉRDÉSEK | RENDELÉS
Feromon parfüm nőknek
Működő feromon
Copyright © 2005-2023, www.FeromonParfum.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Sitemap | E-mail: info@feromonparfum.hu


Ez a weboldal cookie-kat használ, melyekre szükség van az oldal megfelelő működéséhez.
Az oldal meglátogatásával elfogadod a cookie-k használatát és a felhasználási feltételeket. (További információk)